Galéria


Margaréta Advent

TulipánTengelice
Margaréta
Boldog Óvoda
Kert
Szivárvány csoport –veteményezésHúsvét


FarsangHázhoz jön a vadaspark

Mikulás - Karácsony20 éves az óvoda

Népmese napja 2019. szeptember 26.


Gyermeknap

Kiállítás újrahasznosított tárgyakból


Egy csemete, egy palánta
Március 15

Farsang


Népmese napi pogácsasütés


A sajtos pogácsa letölthető receptje
Jeles napok - Népmese napja
(szeptember 30., Benedek Elek születésének napja).

Idén is megemlékeztünk a Népmese napjáról. Ez alkalomból az óvoda dolgozói Fazekas Mihály: Lúdas Matyi költeményének meseváltozatát adták el.A mesejáték végén, elfogyasztottuk Matyi hamuban sült pogácsáját. Meglepetésként, a gyerekek megsimogathattak egy szelíd libát is, ami nagy örömet okozott az ovisok körében.
Magyarország gyíkjai


Az MME Hüllő és kétéltűvédelmi Szakosztály “Magyarország gyíkjai” vándorkiállítás volt megtekinthető óvodánkban.Terápiás segítőkutya bemutató


Szeptember 7.-én pénteken egy igazán különleges programon, terápiás segítőkutya bemutatón vehetett részt az óvoda apraja és nagyja. A négy kutya nagyon nyugodt, fegyelmezett, barátságos volt, gazdáik pedig nagyon értettek a gyerekek és kutyáik nyelvén. A barátkozós és közös mozgásos játékok során megtudhattuk azt is, hogy mit is takar a „Segítő” és „Terápiás” kutya elnevezés. Az interaktív bemutató mindenkinek fantasztikus élményt nyújtott. A program az óvodapedagógusok szervezőmunkájának és az Óvoda-Iskola Telkiben Alapítvány anyagi támogatásának köszönhetően valósulhatott meg.2089 Telki, Harangvirág utca 3.
tel / fax: 06 26 920 814   |   e-mail: ovoda@telki.hu